Enkele van onze opdrachten

Wij zijn gespecialiseerd in zowel grote als kleine verbouwingen. Onder andere kelderbouw en funderingen, maar ook op- en aanbouw werkzaamheden.

Een huis bouwen of verbouwen kan een ingrijpende verandering zijn. Het gaat om úw huis en u heeft uiteraard ideeën over wat er dient te gebeuren.
Bouwbedrijf Nieswaag luistert naar uw wensen en geeft u een sterk en degelijk advies over de nodige werkzaamheden.

Om u een inzicht te geven in sommige van onze opdrachten kunt u hieronder de opdrachten bekijken. Mocht u vragen hebben over deze opdrachten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan direct contact met ons op via het formulier hiernaast.

Tussenwoning Rotterdam - van Fundering tot en met het dak

Een tussenwoningen vanaf de kelder opnieuw opbouwen. Bij de opdracht zijn we letterlijk onder de grond begonnen door het aanleggen van een nieuwe fundering. Vanuit daaruit zijn wij verdieping voor verdieping omhoog gegaan waarbij we uiteraard het met de klant besproken plan tot in detail hebben gevolgd. Het resultaat is een compleet nieuwe woning met een extra woonlaag met een karakteristieke uitstraling. Zie foto's hieronder voor het proces en het eindresultaat.

 

 

Tussenwoning Haarlem - op en aanbouw gerealiseerd

Opbouw - Bij deze woning hebben wij het sloopwerk uitgevoerd waarna de opbouw en aanbouw geplaatst zijn. Hierbij heeft Bouwbedrijf Nieswaag alles van begin tot eind uit handen kunnen nemen van de opdrachtgever. Bij het plaatsen van de opbouw hebben wij uiteraard ook de entree tot de verdieping verzorgd door een trap met lichtkoepel te plaatsen. Op de nieuwe verdieping vind je nu ook een nieuw toilet. Uiteraard is alles tot in detail door ons afgewerkt.

Aanbouw - De aanbouw is geplaatst om meer ruimte in de woonkamer en keuken te realiseren. De keuken zelf hebben wij in dit geval ook geplaatst op verzoek van de opdrachtgever.